Kovács Ildikó coach és sport mentáltréner vagyok, egy élsportoló fiatal édesanyja.

Humánerőforrás menedzserként végeztem, változásmenedzsment szakon. 25 éve dolgozom multinacionális cégeknél különböző pozíciókban, vezetőként nyújtok támogatást, motivációt egyéni és csapatszinten is.

Business coach és sport coach oklevéllel rendelkezem, a sport coach szakot a  Széchenyi István Egyetemen végeztem.

Több sikeres válogatott és hobby sportolóval dolgoztam együtt az elmúlt néhány évben, és támogattam őket döntésekben, célok elérésében, változásban. 

Hatékonyan dolgoztunk együtt a mentális állóképességük, motivációjuk, stresszkezelésük fejlesztésében.

Gyakorlatban jól alkalmazható mentáltréning eszközöket és módszereket alkalmazok és tanítok a siker, a fejlődés és a kitűzött eredmény elérése érdekében.

Felnőtt ügyfeleim, munkahelyi, családi elakadásokkal szoktak leginkább hozzám fordulni, akár egyéni vagy gyakran szülő és gyermek együtt.  

Tinédzserekkel kifejezetten szívesen foglalkozom, hamar megtaláljuk a közös hangot, és olyan "tinédzseresen" ugyan de aktívak és élvezik a közös munkát, magabiztosabban és magasabb szintű önismerettel zárják az együttműködéseket.   

Családomban is több válogatott sportoló felnőtt és gyerek van, így nap mint nap részese vagyok a nehézségeknek, az elakadásoknak és kihívásoknak, melyekkel egy sportolónak meg kell küzdeni.

Ingyenes az előzetes konzultáció és az első coaching alkalom. 

Várom jelentkezésed ! 

mail: ildi_kovacs@yahoo.com ,           mobile: 06209365001