Rólam mondták

"Sokat segítettél, hogy jobban megértsem a lányom és magam személyiségét és hogy hogyan tudok vele jobban, illetve eredményesebben kommunikálni. Nagyon hálás vagyok ezért az időszakért és, hogy rád találtam. Hatalmas tudás, empátia és türelem van benned! Ezúton is köszönök mindent! "

Angéla (14 éves) és édesanyja Zsuzsa


"Ildit ismertem már korábban is, így tudtam, hogy a munkája mellett több coach- és mentál tréner képzésen is részt vett és folyamatosan fejleszti magát ezen a területen. Amikor a gyermekeimnek nehézségei támadtak az élsportban, akkor természetes volt, hogy hozzá fordulunk, hiszen Ildi éppen akkor kezdett el sportolókkal is foglalkozni.

Milla és Ildi könnyen egymásra hangolódtak és a lányom egyre magabiztosabban jött ki a foglalkozásokról. A gyermekem saját maga is kérte, várta ezeket az alkalmakat, mert nagyon hamar rájött, hogy az együtt gondolkodások, beszélgetések és játékok után sokkal könnyebb számára elviselni a nehézségeket. Milla megkönnyebbülését látva fiunk, Patrik is úgy döntött egy ponton, hogy számára is segítség lenne, ha átbeszélhetné Ildivel a versenyek előtt érzett feszültségeit.

A 2021 és 2022 évek nagyon megterhelőek voltak számunkra, mert a világjárvány miatt 2020-ban elmaradt világbajnokságot 2021-ben rendezték meg, gyakorlatilag egy év leforgása alatt két utánpótlás világversenyen és egy Európa-bajnokságon vettek részt, emellett mind a hazai válogatóversenyeken, mind pedig több nemzetközi versenyen is teljesíteniük kellett.

Ildi mindkét gyermekünknek támaszt nyújtott ebben a nehéz időszakban, a nagy versenyeket megelőzően hetente jártak hozzá, hogy a felkészülési időszak feszültségeit és a versenyekkel járó stresszt könnyebben tudják kezelni. Ha a versenyek előtti napokban nagyon izgultak és már külföldön voltak, Ildi telefonon is támogatta őket.

Mi, mint szülők, nem tudtuk volna mindezt ilyen hatékonyan teljesíteni, hiszen ránk is hatalmas nyomás nehezedett, képtelenség lett volna függetleníteni magunkat a gyermekeink érzéseitől, miközben mi magunk is rettenetesen izgultunk.

Hiszem, hogy a gyermekeim fizikai állapota mellett a mentális jól-létük is nagyon fontos, a kettő együtt szükséges ahhoz a hatalmas munkához, amit edzőikkel és társaikkal nap mint nap végeznek. Számunkra Ildi hatalmas segítség ebben, remélem, hogy amíg a gyermekeink sportolnak, addig Ildi is velük tud tartani ezen az úton."

Milla (14), Patrik (16)


"Ildi nagyon sokat tudott abban segíteni, hogy magabiztosabb és koncentráltabb legyek a versenyeken és az edzésen is. Több módszert néztünk át,  és választhattam ki a számomra leginkább megfelelőt, amit tényleg alkalmazni is tudok a sportban és egyébként  az iskolában is. Nagyon hasznos volt, úgy érzem mentálisan sokat fejlődtem . "  Gergő (15)

"Ildi nagyon megértő és segítőkész. Idén megtanultam kezelni a stresszt, így jobb eredményeket értem el. Köszönöm!  Zsombor (16)

"Ildivel megtanultam, hogy a célokat nem elég kitűzni, tervet kell  készíteni, és azt megvalósítani".  Panni (15)

Sportolók az alábbi sportágakból érkeztek hozzám:

Kézilabda, kosárlabda, foci, kard és tőrvívás, sport aerobik, RG, kerékpározás, vizilabda, triatlon, karate, kajak-kenu, vizilabda

"